ΔΩΣΤΕ ΣΤΥΛ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΥΛΙΚΑ

ΔΩΣΤΕ ΣΤΥΛ ΣΕ ΡΟΥΧΑ, ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΥΛΙΚΑ

Έχετε  ρούχα, παπούτσια ή κάποιο αξεσουάρ, που δεν φοράτε πια γιατί δεν ταιριάζει με το στυλ σας; Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικούς τρόπους για να μετατρέψετε τα παλιά σε ολοκαίνουργια.

  • ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΦΑΣΜΑ

Διαλέξτε ανάμεσα σε ειδικές τέμπερες, μαρκαδόρους ή ακρυλικά χρώματα, για να διακοσμήσετε ό,τι επιθυμείτε. Μπορείτε να σχεδιάσετε ελεύθερα πάνω στο ύφασμα ή να χρησιμοποιήσετε στένσιλ με συγκεκριμένα σχέδια της αρεσκείας σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αποτυπώσετε το σχέδιο που επιθυμείτε, όπως για παράδειγμα, πινέλα, σπρέι, σφουγγάρια, ειδικά αυτοκόλλητα κ.ά.. Μία καλή ιδέα θα ήταν να δέσετε με σπάγκο χωρίς συγκεκριμένο σχήμα το ρούχο ή το αξεσουάρ που επιθυμείτε και να το βυθίσετε ολόκληρο σε χρώμα διαλυμένο σε νερό. Με αυτόν τον τρόπο δίνετε μία τελείως διαφορετική όψη στο ρούχο σας!

Πηγές εικόνων: bliss-deco.ru, icolorex.htgetrid.com


  • ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Εάν θέλετε να δώσετε μια επιπλέον στυλιστική άποψη, μπορείτε να διακοσμήσετε τα υφάσματα με διάφορα υλικά, όπως για παράδειγμα χάντρες, τρουκς, πέρλες, κουμπιά, χρυσόσκονη κ.ά. Θα χρειαστείτε ειδική κόλλα για ύφασμα ή απλή λευκή κόλλα (ατλακόλ), ή αλλιώς κλωστές στα χρώματα που επιθυμείτε και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.  Επίσης θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε χρυσόσκονη (glitter) για να καλύψετε φθαρμένα σημεία σε παπούτσια και τσάντες.

Πηγές εικόνες: ligaapola.gr, macca.ru


Πηγή κεντρικής εικόνας: thesprucecrafts.com